Anna en Sabine

Het zijn alweer de laatste outfits in de serie Ensemble: die van Anna en Sabine.

Anna en Sabine

Anna kiest voor print, namelijk een witte trui met inspirerend opschrift: ‘Fiet fieuw’. Erg leuk. En knap dat ‘ie nog zo wit is! Ik heb daar meestal wat meer moeite mee..
Ook op haar broek staat een printje, namelijk dunne streepjes. Anna: “Een shirt met print is heel normaal, maar een broek met print is wel echt opvallend voor mij. Ik durf namelijk nooit zo goed met vreemde kleding te experimenteren.” Sowieso een super leuke broek, ik hou van dat model. Eronder draagt ze witte Nikes.
Anna’s look is clean en simpel, maar wel stijlvol en niet saai. En het zit ook nog eens heerlijk. Good job ;)

Anna

Sabine pakt het groots aan gaat gewoon voor kleur én print. Waarom kiezen als je kan combineren? Wel houdt ze, naar eigen zeggen, de balans, door voor één kleur te kiezen: oker. Heel fijn hoe ze dit laat terugkomen in de details op haar sokken. Die overigens super schattig zijn, met die zeebra-streepjes. Sabine’s broek lijkt op die van Anna, qua kleur en model, en heeft eveneens een licht patroontje. Sabine: “Ik wilde dat geel wat compenseren door er grijs en zwart bij te dragen, zodat het niet te veel werd.” Ze draagt er verder nog een goeie zonnebril bij, en een prachtige ketting, echt een plaatje. En die hakjes zijn trouwens ook heel tof. Verrassend genoeg van de Primark; het leven kan soms zo simpel zijn.

Sabine

Wat Sabine het meest aanspreekt aan haar look? “Ik wordt er gewoon heel vrolijk van! Het is een speelse outfit, en dat vind ik leuk.”

Anna

Anna:
Broek: Pull and Bear
Trui: Paperbird conceptstore
Schoenen: Nike

Sabine

Sabine:
Broek: Bershka
Trui: Pull and Bear
Sokken: H&M
Hakken: Primark
Zonnebril: Six

Anna van den Driest en Sabine Krüsmann werden gefotografeerd door Julia Geirnaerdt en Anika Kok.