Ella en Yrsa

Vandaag gaan we kijken naar de Colorful outfits van Yrsa en Ella. Ik word spontaan blij als ik naar deze gezellige looks kijk.

Ella en Yrsa

Ella draagt een schattig groen shirt met leuke, vrolijke mouwen. Ella: “Ik vind dit een hele mooie kleur, en je komt hem niet vaak tegen.” Ze combineert hem met lichtblauwe boyfriend jeans, omdat dat toch net weer iets anders is dan skinny (waar overigens ook niks mis mee is). Eronder draagt ze zomerse zwarte instappers met een gevlochten zool, lekker bohemian.
Het leukste aan haar outfit vindt Ella dat het er zo feestelijk uitziet, met die mouwen. Ze zou dit dan ook best naar een feestje aan kunnen doen, maar ze zou het ook uit de kast kunnen trekken voor een familiedagje bijvoorbeeld.

Ella

Yrsa’s shirt is zelfs nog kleuriger, met al die bloemetjes erop. Als je goed kijkt zie je trouwens dat het groen ervan precies matcht met dat van Ella, just so you know.
Ook Yrsa houdt van zwierige mouwen. En ze gaat bovendien net als Ella voor denim, maar dan een rokje, voor een extra zomerse sfeer.
Wat Yrsa leuk vindt aan deze combi is dat hij heel vrolijk is, maar niet raar. “Toch is ‘ie wel helemaal ‘mij’, dankzij die loafers. Ik voel me er goed in.” Op een zonnige dag in de stad zou ze dit dragen, of gewoon naar school als het lekker weer is.

Yrsa

Ik kan niet wachten op de warme tijden die weer gaan komen, zodat we zulk soort heerlijke outfits weer uit de kast kunnen trekken!

Ella

Ella:
Broek: Levi’s
Shirt: Zara
Schoenen: Lazamani

Yrsa

Yrsa:
Rokje: Pull and Bear
Top: H&M
Schoenen: Van Haaren

Ella en Yrsa Zandbergen werden gefotografeerd door Julia Geirnaerdt en Anika Kok.