Je fietst over straat met je splinternieuwe East Pak, die ongeveer twee keer zo groot is als jij zelf, en je bent echt baas. Jij bent supercool en daarom heb je ook matchende shirts gekocht met je nieuwe BFF, waar dat letterlijk op staat (klik hier voor mijn blogje over de bruggerstijl). Tijdens de kennismakingsdag was zij/hij je eigenlijk niet opgevallen, of misschien wel, maar dan vond je haar/hem truttig/een kneus. Echter tijdens het pittenzakjesgooien elke ochtend, ben je erachter gekomen dat deze persoon eigenlijk heel aardig is en een Leuke Naam in je contacten verdient, zoals Tinkerbell, of Nikki de Neus, die over dertig jaar nog steeds zo in je lijst staat, omdat je gewoonweg nooit zin hebt het te veranderen.

7 vreselijke vakantievergissingen die iedereen wel eens gemaakt heeft

Het is de gouden regel van vakanties: er moet altijd iets misgaan. Hier 7 heerlijke situaties die je vast wel bekend voorkomen. Zo niet, onthou dit dan goed en gebruik het als levensreddende kennis, zodat je zelf niet deze verschrikkelijke fouten begaat.

bij Lebowski

Herinner je je nog het blogje van vorig jaar over de taalcursus in Londen, waar Yrsa en ik een paar supergezellige mensen hadden ontmoet (Zosia en Dominik uit Polen en Latti uit Duitsland)? We hebben elkaar toen beloofd dat we het jaar daarop weer zouden meeten. In het begin was ik er zeker van dat dit zou lukken, maar hoe verder het jaar vorderde, hoe meer ik ging twijfelen, want iedereen 'weet' dat zulke dingen toch nooit echt gebeuren. Maar against all odds zijn ze toch gekomen en we hebben een geweldige week gehad met zijn vijven.

Over mij

Ik ben Didi en hier schrijf ik over mode, mijn reizen en mijn leven. En verder alle andere briljante dingen die mij bezighouden. Oja, en ik zeg wat ik vind. Veel plezier met lezen!

.

Blijf op de hoogte!