Beste begin van een examenreis ooit: ’s nachts opgeschrikt worden uit een al niet bestaande slaap, door iets wat verdacht veel op kotsgeluiden lijkt. Jezelf wijsmaken dat ziekte van een van je mede-examenreisgangers simpelweg onmogelijk is omdat je niets op je geweten hebt wat de kosmos reden zou kunnen geven je zo zwaar te straffen – maar er vervolgens tot je grote schrik en walging achter komen dat dit toch echt het geval is.

De toetsweek is voorbij, de vakantie is begonnen en het lijkt er zowaar op dat het de komende paar dagen zonnig en droog zal zijn. Je snapt dat dit voor mij allemaal wat veel is om te bevatten en daarom sluit ik mijzelf op in een donkere kamer met slechts het licht van de lamp op mijn mijnwerkershelm om de zaak te verlichten, terwijl ik in de vakantieherinneringen duik en zo mijn reislogboek van afgelopen zomer tegenkom, waarin ik een aantal Traumatische Ervaringen aantref. Uiteraard ben ik zo gul deze met jullie te delen.

Subcategorieën

Over mij

Ik ben Didi en hier schrijf ik over mode, mijn reizen en mijn leven. En verder alle andere briljante dingen die mij bezighouden. Oja, en ik zeg wat ik vind. Veel plezier met lezen!

.

Blijf op de hoogte!